Nye værelser med bordskærmvægge

Da sommeren sagt farvel, og efteråret snart udløber, har jeg både startet og afsluttet mit næste indretningsprojekt. Projektet bestod af at gøre et stort værelse til to mellemstore værelser. Dette blev gjort ved at placere flere borde på længden i række. Derefter fastgøres en stor bordskærmvægge, for at skabe illusionen af at der er mere end ét værelse. Grunden til at jeg valgte at gøre dette indretningsprojekt var fordi jeg følte at det store værelse vær så tom. At fylde den med møbler hverken pæn eller min stil. Så i stedet besluttede jeg at gøre den store plads i to mindre. Det store værelse er tidligere brugt som et multifunktionsværelse, hvor stole og borde, der ikke altid anvendes står. Der var også en sovesofa, som gæster kunne sove i. Sovesofaen er stadig i et af værelserne, men borde og stole er blevet flyttede til skuret. I et af værelserne er som sagt sovesofaen, samt et natbord, som gæsterne kan lægge ting på når de sover over. Det “andet værelse” er blevet gjort til en ekstra TV-stue, med en 20″ TV, DVD og sækkestole til at sidde på.

For at fejre de “nye” værelser, gik jeg med en ven da han købte en ny aksel til trailer. På vejen tilbage købte jeg en flaske Sauvignon Blanc. Dette er min favoritvin og jeg tager altid et glas eller to efter et vellykket indretningsprojekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *